KONYA / AKŞEHİR - Akşehir Şehit Osman Aydoğan Halk Eğitimi Merkezi

Akşehir Şehit Osman Aydoğan Halk Eğitimi Merkezi

Selçuk Mahallesi 32813. Sokak No 4 AKŞEHİR/KONYA
Vizyon
Çağdaş, demokratik, bilimsel ve akılcı çözümler bulabilen, çağı yakalamış, işini dürüst ve düzgün yapan, gelişmiş bir ülke ve huzurlu bir gelecek için uğraş veren meslek edinmeye kararlı yetişkinlerin ve öğrencilerin eğitim yuvası olmak.
Misyon
Tüm bireylerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak; onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel açıdan gelişimlerini sağlamak, çağdaş milli değerleri, bilimsel yöntemleri öğretmen kursiyer işbirliği içerisinde kullanarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu iyi yurttaşlar yetiştirmek; çeşitli süre ve düzeylerde eğitim, üretim, meslek kazandırmak, beceri kazandırmak, rehberlik ve uygulama etkinliklerini sunmaktır.
Başarılar
2011 JANOME NAKIŞ VE KIRK YAMA YARIŞMASI (YURT İÇİ) SERGİLENMEYE DEĞER ÜRÜN ÖDÜLÜ...................... 2011 MAJESTİK KURDELE NAKIŞ YARIŞMASI (YURT İÇİ) SERGİLENMEYE DEĞER ÜRÜN ÖDÜLÜ........................ 2012 MAJESTİK KURDELE NAKIŞ YARIŞMASI (YURTİÇİ)SERGİLENMEYE DEĞER ÜRÜN ÖDÜLÜ......................................... 2011 TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ (AKŞEHİR) KALİTELİ KURUM DALI İLÇE 1.LİĞİ.............................. 2011 TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ (AKŞEHİR) KALİTELİ EKİP DALI İLÇE 1.LİĞİ (İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLENDİRMESİ)
Öğretim Şekli :TAM GÜN/TAM YIL
KALORİFERLİ (DOĞALGAZ)